Sohbet Odalarında Flört Arkadaşınızı Bulun
Tüm farklı sanatlar gibi flört etmek de aynı şekilde, doğru zamanda ve mekân vererek, cümbüş yoluyla öğrenilmek isteyen bir sanat eseri. Hepimiz özellikle erkekler karşı cinsten daha çapkın olmaya çalışıyoruz, ancak bunu doğru şekilde yapabilen bireyler sayıca daha az.

Flört etmek sadece ilgi ve tutku ile ilgilidir, bu yüzden bir kızla ilgilenmezsiniz. Ayrıca yanlış giderse de bazı kritik etkileri olduğundan onlarla flört etmeye çalışmayın.

Biriyle ilgileniyorsanız ve onu bir parti veya müzik vesilesiyle görüyorsanız, sadece utangaç olmayın. Biraz flört kalbinin çok fazla olmaması nedeniyle tehlikeyi ele alın. Harika giderse o zaman kesinlikle boşuna böyle güzel bir fırsat var çok şanslı.

Aksi takdirde normalde bekler ve birisinin onlarla flört etmesini beklerken ilgisizleşmek için en uygun olanları beklerler. İşte bu yüzden bunu başarma fırsatını gördüğünüzde devam edin.

Tüm flört senaryolarında göz teması en kritik ve göze çarpan konudur. Size en son teknoloji ve sözlü olmayan yollarla konuşma fırsatı sunar. Artık ona aç bir kurt gibi ya da rahatsız ya da mutsuz hissettiği gibi bakmayın. Gözlerine düzgün bir şekilde bakmak, itirazın başlatılmasını uygun kılacaktır.

Aramanın ne kadar doğru olduğuna, giysilerinizin ve ayakkabılarınızın ne kadar pahalı olduğuna veya ne kadar zengin olduğunuza bağlı değil, yüzünüzde 1.000.000 dolarlık bir gülümseme olmadığında bunlar her şey işe yaramaz olarak ortaya çıkıyor.

Artık en etkili değil yüz değerinizi artırır, ancak aynı zamanda kendinizin uzun vadeli arzu edilen bir ifadesini yapar. Size sözel olmayan bir şekilde onu seçme tehlikesi sağlayacaktır.

Elbette ona ilgi göstermelisin. Tam ilgi ve zamanını verin. Hiçbir şey flörtte bu yönü karşılaştıramaz. Yaptıkları işte tüm hobiyi sergileyen biriyle sevdikleri bayanlar karakteri.

sohbet
Published:

sohbet

Published: